graphicanews

Ειδήσεις

Εκτός drupa η Xerox

Χωρίς τη Xerox η επόμενη drupa

την 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η Xerox αποφάσισε να απέχει από την επόμενη διοργάνωση της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης Γραφικών Τεχνών στον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου 2024 στο Düsseldorf.

Πριν λίγες μέρες, η διοργανώτρια εταιρεία είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της έκθεσης, τους μέχρι στιγμής εκθέτες της καθώς και την κάτοψη του εκθεσιακού με τη θέση του περιπτέρου της κάθε εταιρείας.
Στην κάτοψη αυτή, η Xerox βρισκόταν στο Hall 8b καταλαμβάνοντας μια πολύ μεγάλη επιφάνεια (θυμίζουμε πως στην προηγούμενη διοργάνωση της drupa το 2016, η εταιρεία είχε ένα περίπτερο περίπου 2000τμ!)
Σήμερα, ο χώρος αυτός εμφανίζεται διαθέσιμος και το όνομα της Xerox δεν εμφανίζεται πια στον επίσημο κατάλογο εκθετών της.

Στέλεχος της Xerox δήλωσε στο περιοδικό Printweek, ότι η εταιρεία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους διοργανωτές της έκθεσης για την υποστήριξη και τη συνεισφορά τους στη βιομηχανία εκτύπωσης. Η εκτύπωση παραμένει μια σημαντική πτυχή των επιχειρήσεων της Xerox και η εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει το δίκτυό της.

Εικόνα: Courtesy of Xerox Corporation